Kehystäminen Espoossa

Tarjoamme kehystyspalveluita valokuville ja julisteille, maalauksille, grafiikkatöille yms. Kehystämme teokset niille sopivimmalla menetelmällä ja 125 kehyksen valikoimasta löydämme varmasti sopivat kehykset. Tarpeen mukaan teos pohjustetaan ja / tai kiinnitetään taulun taustaan.

Voit halutessasi valita kuvalle paspiksen, eli aukkopahvin ja sävyvaihtoehtoja löytyykin 30kpl. Jos haluat suojata teoksen lasilla, valikoimissamme löytyy kirkas lasi, sekä näkymätön uv-suojalasi 70% uv-suojauksella. UV-suojalasi ei juuri peilaa valoa ja on lähes näkymätön. UV-suoja mahdollistaa teoksen pidemmän säilyvyyden, vähentämällä kuvan haalistumista ajan kanssa. Se myös parantaa kuvan värejä. Saatavilla myös kirkasta akryylipleksiä.

Kehystyksessä käytetään vain parhaita materiaaleja, kuten esim. hapottomia ja ligniinittömiä konservaatiolaadun paspartout- ja taustapahveja, jotka eivät kellastu, haalistu eivätkä tuhoa kuvaa.

Klikkaa oheista kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kehysvalikoima
Aukkopahvien valikoima

Saapumisohjeet ilmakuvassa:

Autolla tullessa kannattaa tulla Tähystäjänkadun kautta ja kääntyä talon taakse. Liike on kuvassa vasemmalla seinustalla nr. 20. Oven edessä vain lastauspysäköinti. Pidemmäksi ajaksi talon kulmalla 4h P-paikka, Ulappakadun varrella ja Kauppakeskus Pikkulaivan pihalla 2h P-paikat.

HK Production saapumisohjeet ilmakuvassa