Luotettavaa palvelua vuodesta 2007

Kortit ja esitteet

Tällä sivulla voit tutustua tuotteisiin tarkemmin. Tilaukset verkkokaupastamme.

Kiitoskortit

Kiitoskortti - malli 1
Kiitoskortti - malli 2
 
Kiitoskortti - malli 3
Kiitoskortti - malli 4
 
 
Kiitoskortti - malli 5
 

Kaikki kiitoskortit sisältävät kortin ja kirjekuoren. Valokuvat kortteihin saat myös meiltä, pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme. Kiitoskortit verkkokaupassamme.

Joulukortit

Joulukortti
Joulukortti
 
Joulukortti
Joulukortti
 

Meiltä kattava valikoima joulukortteja. Kortit ovat yksiosaisia 10x15cm tai 10x20cm kokoisia ja ne on painettu laadukkaalle 350g/m2 kartongille. Korttien takana on osoiterivit ja kuvauspaikka. Ne voidaan postittaa ilman kirjekuorta. Näytä joulukortit verkkokaupassa.

 Räätälöidyt kortit ja esitteet

Esite mittatilaustyönä
Mainoskortti mittatilaustyönä
 
Joulukortti mittatilaustyönä
Joulukortti mittatilaustyönä

Teemme myös erilaisia kortteja, esitteitä yms. mittatilaustyönä ja kustannustehokkaasti. Koko, määrä ja malli on vapaasti valittavissa. Pyydä lisätietoja tai kerro toiveesi, niin toteutetaan se.

Käyntikortit

Käyntikortti
Käyntikortti
 
Käyntikortti
Käyntikortti
 

Käyntikortit ovat kooltaan 90x50mm ja ne painetaan yksipuolisena valokuvapaperille. Kaupan tuotekuvissa näkyvät mallitiedot vaihdetaan ilmoittamiisi tietoihin. Kortteihin saatavat tekstit ovat malleista riippuvaisia, mutta mahdollisia poikkeuksia voidaan silti tehdä. Tyhjäksi jätettyjä kenttiä ei lisätä kortteihin. Halutessasi voit myös vaihtaa käyntikortista logon, mikäli mallikuvassa on sellainen. Käyntikortit verkkokaupassa

Lahjakortit

Lahjakortti
 

Lahjakortteja voi tilata omaan käyttöön. Voit kirjoittaa lahjakortin sivulle mm. mihin korttia voi käyttää, arvon ja voimassaoloajan. Kortin mukana toimitetaan kirjekuori.

Lahjakortit HK Productionin tuotteisiin / palveluihin
Lahjakortteja voi käyttää verkkokauppassamme sekä kaikissa palveluissamme. Kortteja on saatavilla eilaisilla kuva-aiheilla. Voit itse päättää lahjakortin arvon. Osa korteista voidaan toimittaa myös sähköisessä muodossa. 

Lahjakortit verkkokaupassa.

Internetsivut