Luotettavaa palvelua vuodesta 2007

Uutiset

Toimintaan liittyviä uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia.

Uutisia yhteensä: 35kpl

03.07.2020
Vietän kesälomaa 3-27.7

Vietän kesälomaa 3-27.7. Tänä aika tulleet tilaukset ja yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä lomani jälkeen.

Aurinkoista kesää!

26.09.2019
Verkkokauppa uudistettu

Uudistimme verkkokaupan, nyt on paremmin mobiilioptimoitu sekä paljon muutakin käytettävyyteen keskittyviä parannuksia.

Tervetuloa verkkokauppaamme:

www.artphotos.fi

01.03.2019
Vietän talvilomaa 2-10.3

Vietän talvilomaa 2-10.3. Tänä aikana tulleet tilaukset ja yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä heti loman jälkeen.

25.05.2018
Uusi tietosuoja-asetus astui voimaan

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astui tänään voimaan. Toiminnassamme kunnioitamme asiakkaiden tietosuojaa ja lakia. Voit lukea päivitetyn tietosuojaselosteen oheisesta linkistä:

Lue lisätietoja tietosuojasta

18.11.2017
HK Production 10 vuotta

hk production 10 vuotta

05.10.2017
Upeat roll-upit verkkokaupasta

Upeat roll-upit verkkokaupasta edulliseen hintaan.

Katso lisätietoja

14.06.2016
Uusi verkkokauppa avattu ja käytössä uusi aputoiminimi

Tervetuloa uuteen verkkokauppaan!

www.artphotos.fi

Uusi verkkokauppa on rakennettu täysin puhtaalta pöydältä. Se on optimoitu myös mobiililaitteilla ja käytettävyyteen (asiakaskokemukseen) on kiinnitetty paljon huomiota. Vanhan HK Production -verkkokaupan asiakkaat voivat myös kirjautua suoraan sisään vanhoilla tunnuksillaan. Vanhoja asiakkaita kiittääksemme; jokaisen aiemman asiakkaan tilillä odottaa tilaushistorian mukaiset bonuspisteet, joita voi käyttää ostoksen maksamiseen.

Haluatko ansaita alennuskuponkeja? Suosisittele ystäviäsi asioimaan uuteen verkkokauppaamme, niin saatte molemmat alennuskupongit (á 5€ / onnistunut suosittelu).

* Jatkossa kaikki valokuvaamiseen ja kuvatuotteisiin liittyvä toiminta on Northern Art Photos -nimen alla. HK Production -nimen alla teemme nettisivuprojektit ja kaiken muun ei-kuvaamisen-liittyvän toiminnan.

07.09.2015
Tervetuloa HK Productionin uusituille sivuille!

HK Productionin sivusto on kokonaan uudistettu. Uudistuksen tarkoituksena on antaa hyvä käyttökokemus kaikille käyttäjille. Uusi sivusto on myös responsiivinen, eli toimii kaikilla laitteilla kuten kännyköillä, tableteilla ja tietokoneilla. Seuraavaksi on vuorossa verkkokaupan täydellinen uudistus lähiviikkojen aikana.

02.02.2015
Tapetit nyt edullisesti uuden menetelmän myötä

Tapetittuotanto on kokonaan uudistettu ja se tarkoittaa entistä parempaa laatua ja hurjat 45% edullisempia hintoja! Uskomatonta eikö!? Tapetit toimitetaan kaiken lisäksi veloituksetta!.

Tapetit valmistetaan HP:n PVC-vapaalle ja valokuvatasoiselle tapettipaperille, missä on vedelle avulla aktivoituva liima. Et siis tarvitse liisteriä ollenkaan, sillä liima on jo valmiiksi paperin taustassa. Tapettien mukana toimitetaan hyvät asennusohjeet. Katso tarkemmat tiedot ja valikoima sivuiltamme.

08.11.2014
HK Production 7 vuotta!

Aika se vain rientää, HK Production juhlii jo 7-vuotispäivää! :) Toiminta alkoi valo- ja videokuvauspalveluilla, laajentuen myöhemmin sisustustuotteiden myyntiin ja nettisivujen valmistukseen.

Valmistujaiskuvat miljöössä tai studiossa