Luotettavaa palvelua vuodesta 2007

Uutiset

Toimintaan liittyviä uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia.

Uutisia yhteensä: 35kpl

20.09.2013
107 Uutta palapeliä verkkokaupassa!

Kaikista kuvista saatavilla 30-1000 palan pelejä. Palapelit verkkokaupassa.

19.09.2013
Verkkokaupan jättipäivitys!

Jättipäivitys kattaa yli 200 uutta upeaa kuvaa ja yli 2000 tuotetta! Varmasti kaikille jotakin. Uusia kuvia ja tuotteita lisätty kaikkiin kategorioihin.

05.06.2013
Lahjatuotteet saatavilla verkkokaupasta

Muut kuva- ja lahjatuotteet nyt verkkokaupassa. Monipuolisen tuoteryhmän jokaisesta kuvasta on valittavissa 15 erilaista tuotetta, kuten: avaimenperät, termosmuki, sandaalit, aurinkosuoja, saippuapullo cd-kotelo yms.
Tutustu lahjatuotteiden valikoimaan

03.06.2013
Uusi tuotekategoria: pyyhkeet

Pyyhkeitä 287 kuvan valikoimasta. Pyyhkeet on saatavilla valkoisena, mustana ja vaaleansinisenä. Kuva tulostetaan pyyhkeen päädyssä olevalle valkoiselle alueelle. Pyyhkeet verkkokaupassa.

29.05.2013
Uusia tuotekategorioita: hiirimatot ja T-paidat

Verkkokauppaan on lisätty T-paidat ja hiirimatot. T-paidat löytyvät tekstiilit-kategorian alta (niitä tulee vielä lisää) ja hiirimatot ovat omana kategoriana. Hiirimattoja saa suorakaiteen, ympyrän ja sydämen mallisina. Suorakaidemalliin saa lisättyä näyttävän vuosikalenterin. Kieleksi voit valita suomen, ruotsin ja englannin.

Hiirimatot verkkokaupasta
T-Paidat verkkokaupasta

27.05.2013
Kalenteriarkit nyt saatavilla

Vuosikalentereissa voit nyt valita magneetin lisäksi myös valokuvapaperille tehdyn kalenteri arkin. Arkki on kooltaan 16x24cm ja siinä on magneetin tapaan koko vuoden näkymä kerralla. Kieleksi voit valita suomen, ruotsin ja englannin.

http://www.hkproduction.fi/kauppa/kalenterit/vuosi/

27.05.2013
Kaksi uutta tuotekategoriaa verkkokauppaan

Verkkokauppaan on lisätty kaksi uutta tuotekategoriaa; kehyskuvat (442kpl) ja magneettipalapelit (441kpl)

26.05.2013
Uusi tuotevalmistaja

Aloitimme yhteistyön Color-Kolmion kanssa ja se mahdollistaa tuotevalikoiman kasvattamisen moninkertaiseksi. Verkkokauppaan on lisätty jo liki 900 uutta tuotetta ja se on vasta alkua.

Uuden valmistajan myötä isojen canvastaulujen hintoja on saatu laskettua, vaikka laatu on parantunut. Pienemmissä canvastaulu-malleissa on käytössä ohuempi 2cm kiilalista, mikä mahdollistaa paljon aikaisempaa pienemmät koot ja sitä kautta alkaen hinnat ovat huomattavasti edullisemmat.

Tuotteiden valmistamista on saatu keskitettyä hieman ja se näkyy jatkossa lyhyempinä toimitusaikoina. Canvastaulujen toimitushinnat ovat myös edullisemmat.

07.05.2013
Klarna kesäkampanja verkkokaupassamme

Lisäsimme kauppaan Klarnan kesäkampanjan. Voit ostaa nyt ja maksaa vasta elokuun lopussa. Katso lisätietoja kampanjastamme.

22.03.2013
Asiakaspalvelu-chatti lisätty sivuillemme

Lisäsimme sivuillemme keskustelutoiminnon, minkä avulla kävijät voivat esittää kysymyksiä asiakaspalveluun. Kysymykset lähetetään sivun oikeassa alareunassa olevalla keskusteluikkunalla ja täysin anonyymisti. Jos siis jokin asia mietityttää tai koet jotain ongelmia sivujen käytön kanssa, lähetä rohkeasti kysymyksesi meille.

Internetsivut